Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rødkålen og forårsløget snittes fint. Peberfrugten flækkes og renses for kerner og hvide ribber,skæres i tynde strimler. Tomaterne halveres.Oliven skæres i tynde skiver. Det hele blandes sammen med fetaosten i en skål. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten. Græsk rødkålssalaten stilles i køleskabe og trækker i mindst 1 time før servering. Salaten kan også serveres til stegt kød såvel varmt som koldt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |