Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Luk ananasdåserne op og kom ananasene i en sigte og lad dem dryppe af. Skær dem i mindre stykker og kom dem i et ildfast fad. Pisk fløden stiv og kom den i en pæn skål og sæt den kold til serveringen. Smuldr alle de andre ingredienser i en skål. Kom dejen hen over ananasen. Bag den ved 180° i 35-40 minutter. Serveres lun eller kold med flødeskum til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |