Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt 1 l. yoghurt til dræning helst dagen før men mindst 2 timer før. Halver passionsfrugterne og skrap indmaden ud. Rør 150 g. yoghurt med vaniliekornene og flormelisen. Rør smøret blødt sammen med alm. sukker. Kom æggene i lidt af gangen rør grundigt mellem hver æg. Sigt mel og bagepulver og vend det i sammen med mælken. vend yoghurten med sukker i. Vend passionfrygten i den anden halvdel. Smør en springform og kom dethalve af dejen i kom nu passion-yoghurten i og kom resten af dejen oven på. Drys nu rørsukker ud over kagen og bag den ved170° i 70-75 minutter. Sæt kagen på køl i mindst 4 timer inden servering. Kagen er ret gremet i midten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |