Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Varm halvdelen af olien del kødet i tre potioner og brun det godt. Læg kødet på et fad. Skær løgene i tern og kom det i gryden sammen med de to slags karry, ingefær og cayennepeberet. Kom kødet i når krydderierne erblever varmet lidt. Drys melet i og varm det igennemen smuldr boulionterninger i og tilsæt vandet. Skær tomaterne u og kom dem i. Smag til med salt og peber og lad det små koge i 45 minutter. Sæt risene over at koge også så de er færdige sammem med resten af retten. Kom peanuts, rosiner, grøn strimler peberfrugt og bønnespire i skåle der sættes på bordet ved serveringen. Rør yoghurten i lige før servering. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |