Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Varm halvdelen af olien del kødet i tre potioner og brun det godt. Læg kødet på et fad. Skær løgene i tern og kom det i gryden sammen med de to slags karry, ingefær og cayennepeberet. Kom kødet i når krydderierne erblever varmet lidt. Drys melet i og varm det igennemen smuldr boulionterninger i og tilsæt vandet. Skær tomaterne u og kom dem i. Smag til med salt og peber og lad det små koge i 45 minutter. Sæt risene over at koge også så de er færdige sammem med resten af retten. Kom peanuts, rosiner, grøn strimler peberfrugt og bønnespire i skåle der sættes på bordet ved serveringen. Rør yoghurten i lige før servering. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |