Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gær ud i vandet. Kom fuldkornsspelt i og lad det stå meden gulerødderne skrælles og rives. Tilsæt nu gulerødderne og salt. Kom speltmel og blå birkis i. Ælt dejen som er blød til den er sej. Sæt den til hævning i et par timer. Form 10 boller ud af dejen og lad dem efterhæve i en time et lunt sted. Bages ved 225° i 15 minutter på midterste rille. TIP: Fuldkornsspelt sælges også under andet produktbetegense. Groft spelt mel eller blot spelt. Der findes også noget som heder sigtet spelt men det er meget fint mel. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |