Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne og fjern kærnehus og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde og tilsæt vandet og 3 spsk. sukker. Kog æblerne godt møre og lad det så stå og køle af. Riv rugbrødet og bland det med 2 spsk. sukker. Smelt smørret på en pande. Kom det rever rugbrød på panden. Rist det godt under omrøring så det ikke brænder på. Afkøl rugbrødet. Pisk fløden til skum. Læg kort inden servering æblegrød, rugbrød lagvis , slut med æblegrød i potionsglas. Læg skum øverst og derpå en spsk hindbærmarmelade og fint hakket chololade som afslutning. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |