Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Del farsanerne i lår og bryst og smid ryggen ud. Drys lår og brystmed salt og peber. Brun dem på en sauterpande i smeltede smør-olie. Brun dem på begge sider. Tag bryststykkerne op og læg dem i bradepanden ,lad dem stå. Kom bouillon terningen, samt vand på panden og lad lårene stå og små simmer 45 minutter under låg. Tag lårene af læg den på et fad lad dem stå. Hæld fløden og vin på panden og lad det simmer i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande. kom den skyllede spinat i en skål og vend æbletern i. Kog pastaen efter anvisning på parken. Steg brysterne i ovnen ved 160° i 15-20 minutter. Rør honningen, æble-eddiken og lidt fint hakket chili sammen. Tag bradepanden ud og kom lårene på bradepanden og kom honningen dressingen over. Sæt bradepanden tilbage i ovnen og steg hvide i 20 minutter. Server den glasere fasanhøne med pastaen vendt i flødesaucen og med spinat, sprøde æbletern salat til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |