Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom halestykkerne i gryde og hæld vandet ved. Bring gryden i kog, skum og kom salt, peberkorn, lauerbærblad. Et bundt krudderurter fx. persille, toppen af selleri og et par kviste timian og gulerødderne. Lad det småkoge i ca. 1-1.5 time. Kom de små løg på og lad det simmre til kødet løsner sig fra benet.Tag halerne op. Jævn suppen med maizenamelet. Kom gurgemaje ved og peberrod. Smag til med salt og peber. Si sovsen over halerne inden serveringen. Server kartofler til. Evt kog ekstra gulerødder. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |