Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom kalve-hallerne i en grydeog kom vand ved. Bring det i kog og skum. Tilsæt kryddebundtet fx. toppen af selleri, persille, esteagon. Kom også peberkorn, salt, lauerbærblad, gulerødder og gurkemaje ved. Lad der koge til kødet løsner sig fra halebenet. Skral og snit kartoflerne i mintre stykker og kog dem møre. Tag halerne op og jævn suppen med maizenamelet. Smag til med salt og peber. Mos kartoflerne og rør den med lidt kogevand og persillesmørret. Smag den til med salt og hvid peber. Server det hele rygene varmt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |