Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Snit på kryds og tværsned i skindet og gnid salt, peber og ingefær på. Brun smøret og steg brysterne på skindsiden i 10 minutter og vend og steg yderligt i 10 minutter. Kom brysterne op i en lille bradepande og kom 1 dl. vand ved og sæt dem i ovnen ved 200° i 30 minutter. Skral og snit kartoflerne og sæt dem på en bradepande. Pensel dem med olie. Skræl også gulerødderne og skær dem i julien og pastinaken ligeså. Kom dem i en gryde og kog dem let i letsaltet vand. Hold brysterne varme i stanniol. Sæt dem i ovnen og steg dem i 45 minutter. Lige før de er færdige pensel dem igen med olie og drys med lidt salt og paprika. Snitrødkålen meget fint og kom den i en skål. Skær skallen af appelsinerne og skær filerne ud. Kom dem i skålen med rødkålen og pres den overskydene saft ud over. Kom valnødder ved og vend salaten rundt. Skær stegen ud og anret det på fad sammen med de godt afdryppet kogte grønsager. De hassel-batch kartofler, sauce og rødkålsalat. Tag stegeskyen og kom den i en gryde. Tilsæt cognac, billionen og vand og kog det op jævn det medmaizenamelet og kom kulør ved. Smag til med salt og peber. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |