Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Evt. synligt fedt fjernes fra lammekødet og skæres i pæne mundrette stykker. Løg pillesog skæresi tern. Vandet bringes i kog og salt tilsættes. Lammekødet og løg kommes i gryden, hvorefter kødet koges i ca. 30 minutter under låg. Kartofler skrælles og skæres i skiver. Hvidkålen skæres i strimler. Hvidkål, kartofler og kidneybønner samt krydderier tilsættes. Retten koger i yderlige 30 minutter eller til kødet er meget mørt. Lammegryden smages til med salt og pebert og jævnes evt. med marizena melet. Lige inden servering pyntes med fint hakket persille. Server evt. brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |