Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Sellerien skrælles og skæres i tern. Løget pilles og skæres i tern. Porrene rensen og skæres i tynde ringe (gem lidt til pynt). Kartoflerne og grønsagerne koges møre i grønsags boullionen+vand. Koges i ca. 30 minutter. Si grønsagerne fra og kom grønsagsvandet i en skål. Kom grønsagerne i en food-prossesor og blendt dem. Gulerødderne skrækkes og skæres i små tern. Svits karryen i gryden i 1 tsk. olie og kom gulerødderne i og svits dem med et øjeblik. Tilsæt nu de blendtede grønsager og suppen og varm igennemen. Tilsæt mælk, æble i tern og koriander. Smag til med salt og peber. Inden serveringen kommed de porreringe som er gemt til pynt i og der serveres straks og lunt brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |