Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Karrysuppe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g kartofler, alm.
200 g selleri
100 g løg
250 g porre
1 l vand
2 stk. bouillon, grønsags, tør
2 tsk. karry, mild
1 tsk. gurkemeje
150 g gulerødder
100 g æbler,mad
lidt kroianter,knust
2 dl mælk 0,5%
lidt salt
lidt peber, sort
lidt porre
4 stk. flute,frost,kuvert
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
14 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
Sellerien skrælles og skæres i tern.
Løget pilles og skæres i tern.
Porrene rensen og skæres i tynde ringe (gem lidt til pynt).
Kartoflerne og grønsagerne koges møre i grønsags
boullionen+vand.
Koges i ca. 30 minutter.
Si grønsagerne fra og kom grønsagsvandet i en skål.
Kom grønsagerne i en food-prossesor og blendt dem.
Gulerødderne skrækkes og skæres i små tern.
Svits karryen i gryden i 1 tsk. olie og kom gulerødderne i og svits dem med et øjeblik.
Tilsæt nu de blendtede grønsager og suppen og varm igennemen.
Tilsæt mælk, æble i tern og koriander.
Smag til med salt og peber.
Inden serveringen kommed de porreringe som er gemt til pynt i og der serveres straks og lunt brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk