Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: De kogte kolde kartofler rives groft. Havergryn, mel, 50 g. fromage frais, olien, vand og lidt salt æltes sammen og dejen hviler koldt i ca. 30 minutter. Porrene rensen og peberfrugten rensen og snittes i strimler. Kommes i en skål og de øvrige ingredienser kommes i og røres let sammen. Dejen rulles ud og en tærteform på 24 cm. i diameter smørres med lidt olie og dejen lægges heri. Bunden prikkes og bages ved 200° i 10 minutter. Fyldet kommes i formen og sættes tilbage i ovnen i yderlige 40 minutter. Tærten servers med en fyldig salat til og evt brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |