Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Brun stegen på alle sider på en stegepande. Sæt stegen i et ildfast fad og sæt den i ovnen ved 175° i 25 minutter. Dæk stegen til med staniol og et klæde så den holder tempraturen. Hviler i 20 minutter. Sæt kartoflerne over at koge og pil dem når de er møre. Hold dem varme til serveringen. Skær blommerne i grove både. Varm smøret på panden og kom blommerne og valnødderne på. Steg blommerne et par minutter og kom brandyen på. Tilsæt honning, basamicoeddiken, sky fra stegen, salt og peber oglad det koge lidt ind. Riv eller snit salaten og myntebladene i stykker og kom det i en skål. Bland citronsaft, olien, salt og peber sammen og kom det over salaten. Skær kødet ud i tynde skiver og spis de sur-søde blommer til samt salat og kartofler og brød. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |