Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med atsnitte kålen temmelig fint. Lad sukkeret blive gyldent i en rummelig gryde. Vend kålen grundigt i denne karamel. Når det er fordelt jævnt tilsættes de 2 dl. vand og lidt salt. Rør lidt endnu indtil karamelen er opløst. Læg låg på og skru ned for varmen . Lad kålen stå og simmre på svageste blus en times tid se til kålen end i mellem og vend den rundt. Gnid ribbrnsstegen med salt og peber ig læg den i et ovnfast fad sammen med lauerbærbladene og 2 dl. vand. Sæt den i ovnen ved 200° i 1-1.5 time. Kålen smages til med salt og peber og evt. lidt stegesky. Skær ribbrnsstegen ud anret på fad og server kålen til samt rugbrød eller andet groft brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |