Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sigt mel, bagepulver, sukker og salt i en skål. Tilsæt æg, mælk og smeltet smør. Piskes med piskeris/el-pisker, til al væsken er optaget ikke klumper. Lad dejen hvile, dækket med film, i 20 minutter. Pandekagerne steges på en pande (10 cm - Blinis-pande). Steg for svag varme til de er gyldne. Vend pandekagen og steg den anden side ligeså. Lægges på et fad og holdes varme med et viskestykke. Serveres med ahornsirup og evt. smeltet smør (dog ikke om man er på kur). Opskriften rækker til ca 24 stk. alt efter størrelsen på panden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |