Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland rugkerner og vand i en gryde og giv det et opkog på et par minutter. Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt. Rør gæren ud i kefir. Tilsæt olie, salt, de kogte kerner og fuldkornshvedemelet. Bland melet i lidt af gangen til en passende konsistens og ælt det godt igennemen. Stil til hævning et lunt sted for 45 minutter. Form dejen til 12 boller og stil dem side om side i en smurt bradepande ca. 20x 25 cm. Pensel med æg og drys lidt kerner over. Brødet bages 30 minutter ved 225°. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |