Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt de 3 l. vand over at koge. Varm olien i en gryde og brun kødet heri. Skral løget ogskærdet i tern. Kom det ned til kødet og lad det brune med. Kom krydderier, knust hvidløg, salt, pure, bouilion- terning og vand i gryden til kødet. Lad det småkoge i 20 minutter, Jævn evt, kødsovsen lidt. Smag til med salt og peber og evt lidt oregano. Serveres rygene varm med nykogt spaghetti og reven ost. Hvis man kun er to persone og der bliver lidt til over Så bland spaghetti og kødsovs sammem. Kom det i et ildfast fad, varm det i ovnen, dagen efter ved 200° i 30 minutter. Husk at drys ost over eller lav lidt ostesovs og hæld den over inden den sættes i ovnen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |