Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Boeuf en daube


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg okse, mørbrad, afpudset
200 g løg
200 g gulerødder
200 g selleri
4 stk. blegselleri
2 fed hvidløg, rå
1 tsk. appelsin, skal, reven
1 fl. rødvin
1 spk. olie, oliven
150 g bacon, rå, skiver
750 g tomat (rå)
100 g oliven, sorte
lidt salt
lidt peber, sort
1 bdt. persille
4 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser til marinaden.
Løg og gulerødder skæres i skiver og selleri skæres fint.
Skær kødet i 2 cm. terninger og kom det i en skål.
Kom appelsinskal, presset hvidløg, oliven olie, og rødvin op i skålen vend det hele rundt og lad dettrække natten over.
Dagen efter:
Kom kødet op i en sigte og lad det afdryppe godt.
Skær baconen i tern og svits dem i en gryde.
Sæt en gryde over med lidt vand, når vandet koger dyppes tomaterne et øjeblik og de flås.
Skær dem i tren kom dem i en skål.
Kom kødet op i gryden til baconen og svits det.
Tilsæt de flået tomater og halvdelen af de sort oliven.
Lad retten småsnurre i 1-1½ time unde låg.
Smag retten til med salt og peber og drys grovhakket persille og de resterne oliven i og varm det et øjeblik.
Servere med masser af lunt flute til.



Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk