Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser til marinaden. Løg og gulerødder skæres i skiver og selleri skæres fint. Skær kødet i 2 cm. terninger og kom det i en skål. Kom appelsinskal, presset hvidløg, oliven olie, og rødvin op i skålen vend det hele rundt og lad dettrække natten over. Dagen efter: Kom kødet op i en sigte og lad det afdryppe godt. Skær baconen i tern og svits dem i en gryde. Sæt en gryde over med lidt vand, når vandet koger dyppes tomaterne et øjeblik og de flås. Skær dem i tren kom dem i en skål. Kom kødet op i gryden til baconen og svits det. Tilsæt de flået tomater og halvdelen af de sort oliven. Lad retten småsnurre i 1-1½ time unde låg. Smag retten til med salt og peber og drys grovhakket persille og de resterne oliven i og varm det et øjeblik. Servere med masser af lunt flute til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |