Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl gulerødder og pastinak. Skær dem i stave ca. 4 cm. størrelse. Læg demtil side. Dup skinkestrimlerne med køkkenrulle. Sæt risene over at koge. 6 dl. vand lidt salt og 240 g. ris i mikroovn eller gryde i 10 minutter og trækker i 10 minutter. Hæld appelsinjuicen, boulionterningen, presset hvidløg i en gryde og bring det i kog. Kom kødet i fjern evt. skum. Tilsæt salt, peber og chili. Lad det småkoge under låg i 5 minutter. Læg grønsagerne i og bringdet i kog igen. Lad det små simmre i 10-12 minutter. Jævn med maizenaen og smag til. Skær skrallen af appelsinen ogsnit filerne ud vend dem forsigtigt i og server straks. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |