Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl persillen grundigt og tryk den af i køkkenrulle. Læg en skive bacon på hver skive kød. Drys lidt peber på. Fordel persillen på kødet og rul det sammen. Fæst med kødnål eller kødtråd. Smelt smørret i gryden. Brun rullerne og kom vand og boullionterningen ved. Lad det små koge i en time. Gør peberfrugtene rene ogskær dem i terninger. Snit hvidkålen fint. Kom peberfrugterne i gryden 15 minutter før kødet er mørt. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag kødrullerne op. Kom hvidkålen iog varm den igennemen der skal stadigvæk være bid. Smag, jævn saucen tilmed salt og peber samt maizenaen. Hæld den over kødrullerne og server den frisk kogt spaghetti til. En Rose vin vil passe fortrinlit hertil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |