Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær de skrællede kartofler i tern. Pil hvidløgene og hak dem groft, (gem et til kyllinbrysterne) snit gulerødderne i tern. Vend grønsagerne(-squasen og peberfrugten) i salt, peber og oliven olie. Læg dem i et jævnt lag på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 30 minutter ved 200°. Brun kyllingebrysterne hurtigt på en pande. Bland sennep, citronsaft, knust hvidløg og timian.Vend brysterne i krydderiblandningen og derpå den fint hakkede persille. Steg dem i ovnen sammen med grønsagerne i 20 minutter. Skær squasen og peberfrugten i små tern ogdamp dem i ler salted vand. Skær kyllinbrysterne i skiver. Anret dem med squas og peberfrugt-blandningen og de ovnstegte grønsager. Server lun flute til, smør efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |