Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Marinade: olie, eddike,presset hvidløg, 1 tsk. salt og lidt peber. Røres sammen og Flanke-steaken lægges i et døgn. Brunstegen i ca. 6 minutter på hver side i den marinade der hænger ved når stegen tages ud af posen. Drys med salt og peber under vejs. Lun flutén undervejs. Lad steaken hvile tildækker medes salaten laves. Bræk salaten i mundrette stykker og snit peberfrugterne i passende stykker og skær agurken i tern. Rør dressingen sammen og server den ved siden af. Skær Flanke-steaken på tværs af kødtrådene og gerne lidt på skrå. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |