Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Oksebrystet rulles og snørres med kødgarn. Smelt smøret i en gryde og brun kødet grundigt på alle sider. Kom salt, peber og vand ved. Skum når det koger. Kom krydderurter (lidt kørvel, persille, timian) løg skåret i grove stykker og gulerod i gryden til kødet. Lad det små koge i 2-2½ time under låg. Tilbered kartoffelmosen af kartofler og grønkål. Skræl kartoflerne og kogdem i vand uden salt. Kog grønkålen op i de 2 dl. vand. Mos kartofflerne og kom kålen i hold lid vand tilbage og se om mosen kan bære alt vandet. Tilsæt smøret og salt og peber og smag til oghold den varm. Tag kødet op af gryden. Tag krydderbundtet og fjern de der ikke kan blendtes. Blendt dem sammen med grønsagerne i skyen og jævn den med maizenamelet. Smag den til me3d salt og peber. Skær køder ud husk at fjern kødtråd. Server mosen og kødet sammen med den gode sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |