Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær spæken i meget små tern og oksekødet i 2x2cm. tern. Skrælgulerødderne i skiver. Pil perleløg hvis der bliver brugt friske, med frosten ganske udmærket. Brun spæken i en gryde tag det op når fedtet er smeltet af. Brun kødet, gulerødder og løg i fedtet hver for sig. Kom det hele tilbage i gryden bagefter. Drys melet over og bland det godt. Hæld rødvinen over. Kom salt og peber samt krydderurter og nelliker og knust hvidløg. Lad det små snurre i 2 timer. Skrælkartoflerne og kog dem møre og lav mos med lidt kogevand, smør, salt og hvid peber. Lav salat af iceberg salat, peberfrugt og agurk og dressing af fløde, sukker og citronsaft. Kom champignonene i når der er 10-15 minutter tilbage. Smag til med tomatpurre, paprika og evt. mere salt og peber. Saucen kan evt. jævnes lidt mere med meljævning og så koges godt igennemen. Server Bøf Brourguignon, mos og salat. En god kraftig rødvin til eller rigtig godt øl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |