Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt rødbederne over at koge og de skrællede kartoflerne ligeså. Gnid skrallen af rødbedernene og skær dem i tern. Skær også æblerne i tern efter at have fjernet kærnehus og blomst/stilk. Bland eddike, presset hvidløg og olie samt salt og peber og vend det i rødbeder-æbleterningerne. Skær spæken i meget små tern og svits det i en gryde. Skær kødet i tynde skiver og brun dem i fedtstoffet. Kom vandet ved samt salvie, salt og peber. Lad det småkoge til kødet er mørt ca. 5 minutter. Smag retten til og server den med kartofler og rødbede-æblesalat. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |