Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt rødbederne over at koge og de skrællede kartoflerne ligeså. Gnid skrallen af rødbedernene og skær dem i tern. Skær også æblerne i tern efter at have fjernet kærnehus og blomst/stilk. Bland eddike, presset hvidløg og olie samt salt og peber og vend det i rødbeder-æbleterningerne. Skær spæken i meget små tern og svits det i en gryde. Skær kødet i tynde skiver og brun dem i fedtstoffet. Kom vandet ved samt salvie, salt og peber. Lad det småkoge til kødet er mørt ca. 5 minutter. Smag retten til og server den med kartofler og rødbede-æblesalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |