Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak peberkornene, vend kødet i peberen. Smelt smøret og brun kødet godt på alle sider. Hæld vandet ved og tilsætsalt. Læg låg på og lad det snurre 45 minutter. Sæt kartoflerne over og pil dem ind i mellem at kødet vendes, holdes varmr til serveringen. Vend kødet og lad det snurre yderlig 45 minutter. Tag kødet fra og hold det varmt. Skræl gulerødderne og riv dem, riv også æblerne og tilsæt citronsaft og sukker. Sættes på køl til serveringen. Tilsæt creme fraicen til stege-skyen og bring det i kog jævn og kom et par dråber kulør ved saucen, skal være let lys. Smag til med salt og peber. Server kødet med pillede kartofler, skysauce og gulerod-æble-salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |