Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær oksebrystet i 4 stk. Vend deti mel og brun det i 1 spsk. olie og læg dem i en lille bradepande. Drys medsalt og peber. Skral og skær gulerødderne i skiver og pilløgne og skær dem i tern. Svits dem i olien hæld hvidvin ved og vand. Bland knust hvidløg,salt og peber i og hæld det over kødet i bradepanden. Kom krydderurterne ved(toppen af selleri, løvstilk og lauerbærblade). Dæk fadet med et stykke fugtede bagepapir( stykket skal være så stort at man kan binde en kødtråd rund om bradepanden for at holde papiret på plads) og sæt det i ovnen ved 180° i 2 timer. Skral og skær kartofler og kålrabi i tern og lad dem småstege under låg til de er møre det tager ca. 15-20 minutter. Fjern krydderbundtet fra bradepanden. Server oksekødstykkerne i bradepanden med garneturen og hakket persille drysset over. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |