Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom tranebærne i en gryde tilsæt sukker og 3 spsk. vand. Kog det op, lad det koge i 5 minutter. Kom det i en pæn skål og sæt det til afkøling. Snør baconskiverne rundt om stegen og bind efter med kødtråd. Brun tykkammen i en gryde og hæld vand ved. Drys med lidt salt, peber, rosmarin og kom krydderbundtet ved.( selleritop, persille og lauerbærblad) Lad stegen små stege i gryden i 1-1½ time. Vend den en enkel gang unde vejs. Tag stegen op når den er mør, Dæk den til imens tilberedes resten af retten. Jævn stegeskyen og smag den til med skimmelosten og ribsgelen. Svits løgterningerne i smør. Kon fint snittede champignon i. Lad det små snurre et par minutter, Kom ærterne i og drys med lidt salt og peber. Skær stegen for og anret den sammen med ærte-champignon blandningen. Server med kogte kartofler drysset med persille og den veltilsmagte sauce samt tranebærkompot. N.B. Lidt fløde i saucen vil give en meget fin afrundning af smagen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |