Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Æblerne skrælle og koges til mos og sødes med halvdelen af sukkeret. Raspen blandes med resten af sukkeret og brunes på panden i smøret, skal være let gyldent. Tag en glasskål og læg lagvis, tyndt lag rasp og godt med æblemos og slut med tyndt lag rasp. Sæt skålen i køleskab i minst 2 timer. Pisk fløden til skum og læg den oven på raspen. Pynt med små klatter ribsgele. "Dette er min svigersøn's ynglings dessert og ham holder jeg meget af så det står tit på æblekage." Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |