Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snelt smærret i en gryde, brun mørbraden godt i smørret. Drys med rosmarin, salt og peber. Tag kødet op og lad det køle af. Kom vand og boulionterning i gryden og lad det hvile lidt.Tænd ovnen på 225°. Læg butterdejspladerne lidt ind over hinanden. Pensl kanterne med sammenpisket æg. Rul dejen ud i en størlse som passer til mørbraden. Pak den ind, pensl alle kanter som gå ind over hinanden. Du kan evt. dekorere med resten af dejen pensl æg på undersiden af dekorationen og pensl over det hele. Læg pakken på en bradepande og sæt den i ovnen i 25 minutter. Kog små kartofler i 15 minutter. Kom den i ovnen ved siden af og lad dem riste med de sidste 10-15 minutter. Lag evt staniol over hvis den bliver for mørk. Lad den hvile i 15 minutter før den skæres af den. Smelt smørret og svits spinaten heri. Kom knust hvidløg i samt salt og peber. Smag til. Kog boulionen/stegesky op og jævn med lidt maizenamel og smag til med peber og salt. Server de små ovnristede kartofler og spinaten samt indbagt oksemørbrad og skysauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |