Torsdag 14. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kalvekød i esdragonsauce


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kalv, tykstegsfilet
1/2 l vand
1 stk. bouillon, klar, tør
1 spk. estragon
1 stk. lauerbærblad
1 stk. persillekviste
100 g gulerødder
100 g løg
lidt salt
lidt peber, hvid
10 g smør (saltet)
1 spk. mel, hvede
1 stk. æggeblomme
lidt citron, saft
1 kg kartofler, røde
300 g gulerødder
1 stk. brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet i 5x5 cm. store stykker og kom dem i en gryd.
Hæld vandet ved ogbringdet i kog og skum af.
Komkrydderier ved og salt og peber.
Tilsæt også 100 g. gulerod og løg snittede lidt groft.
Lad det småkoge i en time eller til det er mørt.
Skral kartofler og gulerødder og kog dem møre i letsaltede vand.
Tag kødet op og si suppen.
Kom suppen tilbage i gryden og jævn med smør-mel bollen.
Kog godt igennemen så melsmag er væk.
Leger med æggeblommen derefter smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom kødet tilbage i saucen og varem det op pas på det må ikke koge når æggeblommem er tilsat eller klumper det.
Server kartofler, gulerødder og kalvekød-esdragonsauce samt grovbrød.





Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk