Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i 5x5 cm. store stykker og kom dem i en gryd. Hæld vandet ved ogbringdet i kog og skum af. Komkrydderier ved og salt og peber. Tilsæt også 100 g. gulerod og løg snittede lidt groft. Lad det småkoge i en time eller til det er mørt. Skral kartofler og gulerødder og kog dem møre i letsaltede vand. Tag kødet op og si suppen. Kom suppen tilbage i gryden og jævn med smør-mel bollen. Kog godt igennemen så melsmag er væk. Leger med æggeblommen derefter smag til med citronsaft, salt og peber. Kom kødet tilbage i saucen og varem det op pas på det må ikke koge når æggeblommem er tilsat eller klumper det. Server kartofler, gulerødder og kalvekød-esdragonsauce samt grovbrød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |