Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem ud i skiver. Kom dem i er ikdfast fad og hæld fløde over. Drys med salt og peber. Sættes i ovnen i 1 time ved 180°. Snit broccolibuketterne i passende stykker og kog dem i let salted vand i 3-4 minutter tilsæt 1tsk bgagepulver lige førde hældes i dørslag. Brun kødet godt på alle sider ved forholdsvis god varme på alle sider i en gryde. Drys med salt og peber. Dæmp varmen og steg mørbraden 5 minutter på hver side. Der er 4 side og 2 endeflade. Mål evt centrumstempraturmed et stegetermometer.60°, 62°, 65°.er passende rød. Tag mørbraden op af gryden og lad den stå tildækket minst 15 minutter ellerhelst en halv time, inden der skæres. Jævn stege-skyen og tilsæt lidt portvin smag til med salt og peber. Kom 50 g sukker på panden og smelt det Kom smør på og når det er bruset af tilsæt perleløg. Lad dem rottere i sukkeret i 10-15 minutter eller til de er møre og pænt gyldne af sukkeret. Server de flødebagte kartofler, broccolien og glasere perleløg samt oksemørbraden skåret i tynde skiver. En god kraftig flaske rødvin eller godt mørkt øl vil smage godt hertil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |