Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skiver i mel med salt og peber. Smelt fedtstoffet i en dyb pande eller gryde. Rist champignonenei og tag dem dra når de har fået lidt farve. Brun kødet i fedtstoffet. Hæld rødvin ved. Kom rosmarin og salvie ved. Lad kødet småstege under låg til benet har løsnet sig ca. 1-1½ time. En halvtime før kødet er færdig tilsættes de flåede tomater. Kog risen og når de er færdig kom de frosende ærter i og lad dem trække med risene en 10-12 minutter. Tag kødet op og jævn sauaen kom champignonene i og lun dem op. Rist rugbrødet. Kom kødet tilbage i saucen. Server ris-ærter, og osso bucoen med sauce samt det ristede rugbrødtil marven.. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |