Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hæld først væske,derefter alt det tøre i blenter glaset og blend 1-2 minutter. eller rør alle ingredienser sammen i en skål med piskeris/elpisker. Dejen viler 30 minutter. Steges på panden som pandekager så tynde som muligt. Foldes til trekander. Saucen:Smør(50 g),sukker,appelsinskal-og saft koges sammen på pande. Pandekagerne lægges heri og varmes igennem. Cognac hældes over og antendes(husk at sluk emhætten.) De hakkede mandler drysses over inden serveringen. Bemærkninger: Tip: Hjemmelavet Vanilleis og et glas Gran Marnièr gør det til en perfekt desert til en festlig anledning! Tilbage |
MTServer.dk DMLN |