Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hæld først væske,derefter alt det tøre i blenter glaset og blend 1-2 minutter. eller rør alle ingredienser sammen i en skål med piskeris/elpisker. Dejen viler 30 minutter. Steges på panden som pandekager så tynde som muligt. Foldes til trekander. Saucen:Smør(50 g),sukker,appelsinskal-og saft koges sammen på pande. Pandekagerne lægges heri og varmes igennem. Cognac hældes over og antendes(husk at sluk emhætten.) De hakkede mandler drysses over inden serveringen. Bemærkninger: Tip: Hjemmelavet Vanilleis og et glas Gran Marnièr gør det til en perfekt desert til en festlig anledning! Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |