Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Brun mørbraden i olien ved jævn varme til den er gylden på allesider. Drys med salt og peber. Kom vand ved og lad den småsnurre i 15-20 minutter. Kog kartoflerne og pil dem derefter. Damp broccolien, som plukkest i små buketter. Tag mørbraden op og lav saucen. Tilsæt boulionterning og juice og kog det op. Snit hvidkålen meget fint og tilsæt den til skyen. Kom perleløgene i og lad dem småsnurre med i 5-7 minutter. Jævn med maizenamelet og tilsæt fløden. Kom mandariner i og varm dem ganske let. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Skær mørbraden i tynde skiver. Anret dem ovenpå orangesaucen og med broccole og små nykogte kartofler. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |