Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Brun mørbraden i olien ved jævn varme til den er gylden på allesider. Drys med salt og peber. Kom vand ved og lad den småsnurre i 15-20 minutter. Kog kartoflerne og pil dem derefter. Damp broccolien, som plukkest i små buketter. Tag mørbraden op og lav saucen. Tilsæt boulionterning og juice og kog det op. Snit hvidkålen meget fint og tilsæt den til skyen. Kom perleløgene i og lad dem småsnurre med i 5-7 minutter. Jævn med maizenamelet og tilsæt fløden. Kom mandariner i og varm dem ganske let. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Skær mørbraden i tynde skiver. Anret dem ovenpå orangesaucen og med broccole og små nykogte kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |