Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bønnerne lægges i blød i vande med salt i mindst 12 timer. Kog bønnerne møre ca. 45 minutter. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smøret og brun kødet heri. Tilsæt løgene og hvidløgene. Kom tomaterne i. Tilsæt krydderierne. Hæld vandet fra og kom bønnerne i og lad det småkoge yderligt i 15-20 minutter. Rens og skær peberfrugten i små stykker og kom dem i lad dem få varme. Smag til med salt og peber og evt mere chili om der er brug for mere bid. Kom de 25 g. mørk bitter chokolade i og lad det smelte. Server retten godt varm og med majsbrød til. Samt en god grøn salat og flødedressing til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |