Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt en gryde over med 3 l. vand og 2 tsk. salt. Når det koger kom pennene i og dem møre ca 8-10 minutter. Slå vandet fra og gem dem til senere. Pil løg og skær dem i både. Svits dem i gryde i olie sammen med karry. Kom kødet i og svits det med. Tilsæt bouillonterningen, ½ l. vand og fint snittede tørret tomat i. Snit porrerne i fine ringe og kom dem i. Lad det små simmer i 5-8 minutter. Rør fromage fraisen med maizenamelet og kom det i gryden. Pas på ikke at koge den for hårdt da den ellers skiller. Lidt iskoldt vand kan rede det om uheldet er ude. Smag til med salt og peber. Vend pennene i og varm det igennemen. Server lun flute til og evt. en gulerod-æblesalat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |