Søndag 03. December 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Casablancagryde
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalkun, strimler
200 g løg, røde
2 spk. tomat (soltørret), vand
300 g porre
1 stk. bouillon, hønse, tør
5 dl vand
500 g fromage frais
1 spk. maizena mel
lidt salt
lidt peber, hvid
2 spk. karry, mild
1 spk. olie, raps
300 g pasta, penne
3 l vand
2 tsk. salt
1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt en gryde over med 3 l. vand og 2 tsk. salt.
Når det koger kom pennene i og dem møre ca 8-10 minutter.
Slå vandet fra og gem dem til senere.
Pil løg og skær dem i både.
Svits dem i gryde i olie sammen med karry.
Kom kødet i og svits det med.
Tilsæt bouillonterningen, ½ l. vand og fint snittede tørret tomat i.
Snit porrerne i fine ringe og kom dem i.
Lad det små simmer i 5-8 minutter.
Rør fromage fraisen med maizenamelet og kom det i gryden.
Pas på ikke at koge den for hårdt da den ellers skiller.
Lidt iskoldt vand kan rede det om uheldet er ude.
Smag til med salt og peber.
Vend pennene i og varm det igennemen.
Server lun flute til og evt. en gulerod-æblesalat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk