Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartoflerne skrælles og skæresi mindre stykker. Løgpilles og skæres i kvarte. Hvidløg pilles og hakkes. Sellerien skrælles og skæres i tern. Tomaterne flås og halles. Gulerødderneskrælles og skæresiskiver. Grønsagerne svitsen i olien i en stor gryde. Hvidløg, salt og peber tilsættes. Boulionterningerne, tomatpurre og vand kommes i og lad det koge op . Det koger i 20 minutter ved svag varme Grønsagerne skal være møre med med bid. Server grovbrød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |