Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kartoflerne skrælles og skæresi mindre stykker. Løgpilles og skæres i kvarte. Hvidløg pilles og hakkes. Sellerien skrælles og skæres i tern. Tomaterne flås og halles. Gulerødderneskrælles og skæresiskiver. Grønsagerne svitsen i olien i en stor gryde. Hvidløg, salt og peber tilsættes. Boulionterningerne, tomatpurre og vand kommes i og lad det koge op . Det koger i 20 minutter ved svag varme Grønsagerne skal være møre med med bid. Server grovbrød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |