500 g lam i tern 325 g løg 4 fed hvidkål, rå 1 spk. olie, oliven lidt salt lidt peber, sort 1 tsk. ingefær lidt muskatnød,revet lidt korender lidt kanel,stødt lidt spidskommen lidt safran 1 knsp. nelliker,knust 2 stk. bouillon, grønsags, tør 1/2 l vand 350 g gulerødder 200 g kartofler, bage 500 g squash, grøn 200 g blomkål 1 ds. bønner,hvide.tomatsauce 2 spk. maizena mel 1 bdt. persille,bredbladet 3 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Brun køde i olien i en stor gryde.
Løg og hvidløg pilles og hakkes og tilsættes.
Salt, peber og krydderier tilsættes sammen med boulionterningerne.
Hæld vand ved, retten skal være dækket.
Skræl gulerødderne og kartoflerne og skær den i stave.
Kom dem i gryden og kog dem med.
bønnerne tilsættes.
Blomkålen skylles og deles i små buketter.
Squasen snittes i tern og de tilsættes retten koger med i 10 minutter.
Jævn retten smag til med salt og peber.
Hak bredbladet persille og drys det over retten lige før servering.
Server lun flute til.