Mandag 09. September 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Et ægte Julehjerte
 Opskriften er vegetarisk!

- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 ps. Kransekagemassen,færdigkøbt i sprøjtepose
1 kirsebær, syltede
2 1/2 dl fløde, piske (38%)
200 g chokolade,mørk/70%
350 g marcipan
200 g nougat

Glasur el.lign.:

lidt chokolade,mørk/70%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kransekagemassen kommes i formen og bages ved 210° i 10 minutter.
Fløden koges op og de 200 g. chokolade smeltes heri.
Sættes på køl til senere.
Glaset med de udstenede kirsebær kommes på en si ogafdryppes godt.
Kirsebærene lægges på kagen.
Chokoladefløden piskes op og lægges på kagen.
Sæt kagen på frost i minst 1 time.
Rå marcipanen udrulles (brug flormelis til at udrulle med).
Til en størels som kan nå ud over hele kagen.
Kagen tages ud af formen.
Marcipanen lægges på og tryk formen i marcipanen så hjerteformen ses tydeligt.
Smelt nougaten over vandbad.
Smør den ud over hele kagen, lad den stivne.
Smelt lidt mørk chokolade og dekorer kagen med tekst eller.....
Frit valg.

Bemærkninger:

1 stk. silikoneform er let at arbejde med og er nem at opbevare når de ikke bruges. Formen form kan ændres alt efter hvad den skal bruges til fx. barnedåb så vil en bamseform være sjov. Kagen skal helst opbevares på køl.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk