Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kransekagemassen kommes i formen og bages ved 210° i 10 minutter. Fløden koges op og de 200 g. chokolade smeltes heri. Sættes på køl til senere. Glaset med de udstenede kirsebær kommes på en si ogafdryppes godt. Kirsebærene lægges på kagen. Chokoladefløden piskes op og lægges på kagen. Sæt kagen på frost i minst 1 time. Rå marcipanen udrulles (brug flormelis til at udrulle med). Til en størels som kan nå ud over hele kagen. Kagen tages ud af formen. Marcipanen lægges på og tryk formen i marcipanen så hjerteformen ses tydeligt. Smelt nougaten over vandbad. Smør den ud over hele kagen, lad den stivne. Smelt lidt mørk chokolade og dekorer kagen med tekst eller..... Frit valg. Bemærkninger: 1 stk. silikoneform er let at arbejde med og er nem at opbevare når de ikke bruges. Formen form kan ændres alt efter hvad den skal bruges til fx. barnedåb så vil en bamseform være sjov. Kagen skal helst opbevares på køl. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |