|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær først et par snit i kanten på kødet. Brun kødet i olien i en gryde og drys med mel derefter. Krydr med salt og peber. Skral sellerien og skær den i tern. Skral gulerødderne og skær dem i skiver, pil og hak løget. Tilsæt alle grønsagerne. Kom krydderierne ogtilsæt vin og citronsaft. Læg låg på og lad det småsimmre i 2½-3 timer. Vend kødet et par gange under vejs. Tilaæt lidt vand hvis det er ved at køre tør. Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigligt kogene let saltede vand. Vend pastaen i lige før servering. Smag til med salt og peber og tilsæt citronskal og fint hakket persille. Bemærkninger: Lav evt ekstra ossobuco og brug det til Salat med marineret ossobuco-kød. eller hvis der er en rest fra dagen før. Retten kan laves i forvejen blodt vendt med at komme pastaen, citronskal og persille i til opvarmningen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |