Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær først et par snit i kanten på kødet. Brun kødet i olien i en gryde og drys med mel derefter. Krydr med salt og peber. Skral sellerien og skær den i tern. Skral gulerødderne og skær dem i skiver, pil og hak løget. Tilsæt alle grønsagerne. Kom krydderierne ogtilsæt vin og citronsaft. Læg låg på og lad det småsimmre i 2½-3 timer. Vend kødet et par gange under vejs. Tilaæt lidt vand hvis det er ved at køre tør. Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigligt kogene let saltede vand. Vend pastaen i lige før servering. Smag til med salt og peber og tilsæt citronskal og fint hakket persille. Bemærkninger: Lav evt ekstra ossobuco og brug det til Salat med marineret ossobuco-kød. eller hvis der er en rest fra dagen før. Retten kan laves i forvejen blodt vendt med at komme pastaen, citronskal og persille i til opvarmningen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |