Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kold ossobuco-kød fra dagen før skæres i tern i 1x1 cm. Bland kødet med appelsinsaften, sojaen, vineddike, fint hakket rødløg og peber. Lad det trække i mindst 30 minutter. Riv salatbladene i stykker og pil mandarinerne og bland det med kødet. Server lun flute til evt. smør efter eget valg. Bemærkninger: En hvilken som helst kødrest kan bruges til retten. Kold dampet fisk kan også bruges. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |