Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kold ossobuco-kød fra dagen før skæres i tern i 1x1 cm. Bland kødet med appelsinsaften, sojaen, vineddike, fint hakket rødløg og peber. Lad det trække i mindst 30 minutter. Riv salatbladene i stykker og pil mandarinerne og bland det med kødet. Server lun flute til evt. smør efter eget valg. Bemærkninger: En hvilken som helst kødrest kan bruges til retten. Kold dampet fisk kan også bruges. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |