125 g pasta, penne 4 stk. salatblad 3 stk. blegselleri,stilke 1 stk. æble 1 tsk. olie, raps 1 tsk. citron, saft lidt salt lidt peber, sort 2 dl fløde,9% 50 g ost, blå-/hvidskimmel 70+ 1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Sæt vand over til at koge pastaen i.
Bland fint snittede salat, fint snittede bladselleri og fint skåret æblebåde.
Rør marinaden sammen af olie, citronsaft, salt og peber,
Vend det i salaten.
Kog fløden op til koge punktet og pisk osten i.
Vend den kogte pasta i og vend det i salaten.
Server lun flute i.