Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Kog fløden op til kogepunktet med en ½ vanillestang og sukker. Fjern gryden fra varmen. Tag husblasen op og knug den fri fra vand. Smelt den i den varme fløde. Hæld panna cottaen i 4 potionsglas. Stil dem i køleskabet til de er stivnet, ca. 2 timer. Snit ævler i meget fine både og appelsinfiler og snit jordbærne i skiver. Pynt med dem ved serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |