Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sætrisene over at koge i vandet med lidt salt, Pil og hak løget i tern og svits det i smøret i en gryde. Dup leverstykkerne i køkkenrulle og steg dem i gryden. Tilsæt de skrallede og fint ternede persillerøder ogtomat. Kom kryderier i og lad det små simmer i 10-12 minutter. Smag retten til med salt og peber. Serveres med ris. Bemærkninger: Der kan også bruges kalvelever skåret i tern eller strimler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |