Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødet skæres i store tern. Løg, hvidløgpilles og skæres i tern. Kartofler, gulerødder, persillerod og selleri skrælles og skæres i lidt store tern. Porren rensen og skæres i ringe. Tomaterne skylles blomsten fjernes og skæres i kvarte. Peberfrugten skylles og skæres i tern. Hvidkålen hakkes groft. Alle ingredienserne kommes i en gryde og koges sammen med krydderierne. Skummes undervejs. Når kødet er mørt efter ca. 2 timer drysses fint hakket persille i og smages til med salt og peber. Serveres med god brød i store mængter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |