Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bunde: Æggene deles og æggeblommerne piskes længe med sukker og den ende dl. stærk kaffe. Mel, kartoffelmelet og bagepulver vendes i æggemassen. Æggehviderne fra æggene piskes meget stive og vendes i. Dejen fordeles i 3 velsmurte forme eller på bagepapir i 3 cirkler. Bages ved 225° i 10 minutter på midterste ovnrille. Når bundene erafkølet stænkes de med den sidste dl. stærk kaffe. Creme: Æggehviderne piskes stive. Æggeblommerne piskes med sukkeret. Flødeostenrøresi æggeblommerne. Amarettoen tilsættes og æggehviderne vendes i. Cremen lægges på bundene slut med crem øverst. Sættes i køleskab i minst 4 timer. Sigtes med cacao-pulverlige før serveringen. Bemærkninger: Lagkagen kan laves i forvejen og fryses tages ud 20 minutter før servering. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |