Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smelt smørret i en gryde og kom de 75g, chokolade i og smelt det. Fjern gryden fra varmen. Pisk sukker og æggeblommer hvide i en skål og vend chokoladen heri. Pisk hviderne stive og vend dem i chololade-æggemassen. Stilleskoldt til de skal bruges. Skær vindruerne i halve og kivierne skralles og deles i kvarte og en gang på tvers. Anrettes på eller i portionsglas-skåle og chokoladecremen kommes ovenpå. Resten af chokoladen og valnødderne 50 g. hakkes groft og drysses ovre som pynt. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags frugter til denne creme også henkogt frugt. Cremen kan også kommes i kolde dessert pandekager og overhældes med lidt varm abrikosmos eller appelsin-sauce Tilbage |
MTServer.dk DMLN |