Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland de tørre dele, rør mælken i. Herefter crème fraîchen og til sidst de sammenpiskede æg. Pisk dejen glat og ensartet. Bag små tynde pandekager af hele dejen,(15cm.)dog kun på den ene side. Derefter er det kun fantasien der sætter grænse. fx. Du har en rest kødsauce tilovers. Fordel den på 8 stk. Et par tomatskiver, lidt majs fra en dåse eller frost. Rul dem sammen, (stegesiden skal være udad). Læg dem i et ildfast fad, drys med lidt revet ost.(kan udlades). Bages i ovn ved 200C.i 20 minutter. Serveringsforslag: En grøn salat og Tzatziki. Se andre forslag under frokost. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |